Életmód

A férje halála után lett DJ egy menő klubban a 82 éves Sumiko

Annyi biztos, hogy a nap hőse nekünk a most 82 éves asszony, aki 70 évesen állt DJ-nek, így ő a világ legidősebb partiarca. A közhely itt most annyira áll: a kor csak egy szám.

Sumiko Iwamuro 82 évesen egy kínai éttermet visz a bátyjával napközben Tokióban, éjszaka pedig beáll a lemezjátszók mögé, és technózenét játszik DJ Sumirock néven – írja a Huffington Post. A japán nő 70 éves korában, a férje halála után állt a DJ-pult mögé, simán végignyom egy éjszakát, és esze ágában sincs abbahagyni.

Egy helyi DJ-iskolában tanulta ki a szakmát, eközben találkozott egy francia rendezvényszervezővel, így került a menő tokiói klubba. Az édesapja jazzdobos volt, és ő maga is rengeteg jazzlemezt hallgatott a II. világháború alatt.

A technózenéhez klasszikus és jazz-zenéket kever, és örül, ha táncol a közönsége. Mi biztos leborulunk a lábai előtt, nem semmi 70 éves korban újrakezdeni, és nem semmi az állóképessége sem.

 Itt pedig DJ Sumirock munka közben:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top