Feketeribizli: a diéták csodafegyvere

N. O. | 2017. Június 16.
A fekete ribizlit alacsony energiatartalma miatt lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatod a fogyókúra alatt is. Savanykás ízének megfelelően kevés cukrot és nagy mennyiségű C-vitamint is tartalmaz. De ezen kívül még mi mindent? Nem is gondolnád!

A fekete ribizli igazi csodafegyver, ha épp diétát kezdenél vagy fogyókúrád kellős közepén állsz, akkor érdemes beépítened az étrendedbe ezt a gyümölcsöt. Kevés cukrot, viszont rendkívül sok rostot tartalmaz, amik segítik az emésztőfunkciók megfelelő működését. Nagy mennyiségű C-vitaminja és antioxidáns színanyagai miatt immunerősítő. A- és E-vitamin-tartalmánál fogva javítja a bőr tónusát, B1 vitamint is tartalmaz, ami hozzájárul az idegsejtek megfelelő működéséhez, javítja a koncentrációt, a B2 vitamin pedig segíti a zsírsavak lebontását, a méregtelenítést!

Adunk egy remek fekete ribizli smoothie-recept tippet, ami nemcsak finom, de egészséges is:

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hozzávalókat dobd a turmixgépbe, és fél liter vízzel turmixold össze!

Készítsd el pillanatok alatt ezt a szuper zsírégető smoothie-t a Sencor Nutridrink mixerrel, ami a konyhád legkisebb szegletében is elfér, modern, de mégis egyszerű kezelni. Gyümölcsök összeturmixolása esetében elég 30 másodperc, és máris egy nagyon lágy, sűrű, és extra finom turmixot kapsz.

Exit mobile version