Életmód

„Megígérem, hogy csodálatos anyja leszek a fiadnak”

Az egész násznépet meglepte az a pennsylvaniai menyasszony, aki nem csak férjének, de újdonsült fiának, sőt szerelme exének is esküt tett. Állítólag szem nem maradt szárazon a ceremónián.

„Először is szeretném neked megköszönni, hogy elfogadtál barátodnak. És, hogy engedted, hogy Landon az életem része legyen” – kezdte esküvői fogadalmát Katie Musser, aki a megható szavakat meglepő módon nem leendő férjének, hanem férje volt feleségéhez, Casey Benderhez intézte.

esküvő, eskü, megható,

Kép forrása: ABC News

A két nő az ABC News amerikai hírcsatornának elárulta, a kapcsolatuk elég döcögősen indult: kezdetben egyáltalán nem jöttek ki egymással. „Még csak arra sem vettük a fáradságot, hogy megismerjük a másikat, egyszerűen csak zsigerből utáltuk egymást. Ez volt az alap” – mondja Casey, majd hozzáteszi, a kapcsolatuk Landon első szülinapján változott meg.

„Katie megszerezte a volt férjemtől a telefonszámomat, és írt nekem egy üzenetet. Mikor elolvastam, úgy döntöttem, elfogadom a békejobbot. Rájöttem, hogy ez a legjobb Landonnak és nekünk is.” A két nő idővel egyre szorosabb kapcsolatot ápolt, míg legjobb barátnők nem lettek. „Bármikor, bármivel hívhatom őt, mindig igyekszik segíteni. És fordítva. Nem ítélkezünk egymás felett.”

esküvő, eskü

Kép forrása: ABC News

Katie és Casey előző férje, Jeremy szeptember 23-án mondták ki a boldogító igent. A ceremónián nem csak a két család, de Landon és az édesanyja is jelen volt. Nagyon meglepődtek, mikor a fogadalmakra került a sor, Katie ugyanis nem csak férjének, de Landonnak és Casey-nek is készült esküvel. „Őszintén bevallom, nagyon meglepett a dolog, de ezzel együtt jól is esett” – mondta Casey, majd hozzátette, a teremben mindenki elérzékenyült Katie szavaitól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top