Életmód

Nyilvános helyen ütötte-verte az élettársát a küzdősportos férfi

A 27 éves férfi rendszeresen bántalmazta a nőt, nyilvános helyen megverte, volt, hogy a nő 8 éves gyerekét is megütötte.

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves, küzdősportot űző férfi 2018 januárjában egy üzletben látta meg az élettársát. A gyanúsított ököllel megütötte a korábbi bántalmazások miatti félelmében az egyik sarokba húzódó nőt – közölte a Hvg.hu az ügyészség nyomán.

A nőt a földre rántotta, és végighúzta a bolt folyosóján a kijárat felé. A bántalmazást egy harmadik személy fékezte meg, de amikor az közbeavatkozott, az elkövető még meg is rúgta a földön fekvő nőt.

A férfi idén februárban egy győri buszjáraton bántalmazta a nőt és annak 8 éves kislányát. Kitépte a nő haját, az anyja védelmére kelő kislányt pedig megütötte és ellökte. Ezután a nőt a hajánál fogva a busz padlójára rántotta, majd az ajtóhoz vonszolta, és a gyereket is megtépte.

A férfi korábban is bántalmazta a sértettet. Tavaly novemberben nyilvános helyen elgáncsolta, a földön rángatta, a haját tépte, és megütötte. Emellett elvette a sértett útlevelét is.

A férfi más ügy miatt nem hagyhatja el a lakhelyét, ami azért is indokolt, mert a nő megfélemlítésnek van kitéve. A gyanúsítottal szemben számos büntetőeljárás van folyamatban, testi sértés és más bűntettek miatt hat bűncselekményről kell számot adnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top