Életmód

Meghalt egy brit tanár Budapesten a nyaralása alatt

Amikor Magyarországra érkezett, csak egy kis megfázástól szenvedett, de aztán súlyosbodott az állapota, és már nem tudták megmenteni.

A 38 éves Karl Taylor az Outwood Academy Foxhillsben tanított Lincolnshire-ben, a két iskolai félév között pedig Magyarországra látogatott. A brit tanár azonban szombaton meghalt – írja a Blikk.

A családja szerint amikor Magyarországra utazott, még csak egy kis megfázása volt, aztán február 14-én rosszabbra fordult az állapota. Megpróbált hazautazni, de a reptéren nem engedték felszállni a gépre, mert túl rosszul volt. Azonnal kórházba szállították.

Életben tartó berendezésekre kötötték, és kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásban szenved, valamint leálltak a veséi. A férfi életét nem tudták megmenteni, szombaton az orvosok a családja jelenlétében lekapcsolták a gépekről a brit tanárt.

Még a kezelése során gyűjtést szerveztek neki az otthonában. Több mint 300 adakozó több millió forintot ajánlott fel, hogy Taylort hazarepítsék, és ott folytassák a gyógyítását. A pénzt így is arra használják, hogy hazavigyék a tanárt, de sajnos nem úgy, ahogy tervezték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top