Életmód

Kisbabával a kezében dolgozott a pincérnő – hősként ünneplik

Mikor egy többórás utazás végén férjével és néhány hónapos babájával beült egy étterembe, Nicole Kindhart sok mindenre számított. Csak arra nem, ami végül történt vele.

„Mióta a kisbabánk megszületett, az életem nagyjából minden pillanata úgy néz ki, hogy az egyik kezemben egy gyerek van. A másik, szabad kezemmel igyekszem intézni az életemet” – írja Nicole Kindhart a Love What Matters oldalán, majd hozzáteszi, a minap élete meglepetése érte, mikor egy többórás utazás végén férjével betértek egy étterembe.

Disneylandbe igyekeztünk, és ehhez hét államon kellett keresztülautóznunk. Hullák voltunk, és őszintén megvallom, fogalmam se volt, hogy fogok megvacsorázni úgy, hogy közben a kezemben a babámat tartom. Szerencsére végül nem kellett kitalálnom, az egyik pincérnő ugyanis a segítségemre sietett.”

Nicole azt mondja, mikor Charmin, az étterem pincérnője odajött hozzájuk, hogy felvegye a rendelést, észrevette, hogy ő a picivel bajlódik, és felajánlotta, hogy vigyáz rá egy kis ideig. „Ami a leginkább meglepett, hogy miközben a gyerekemre vigyázott, Charmin, mintha mi sem történt volna, tovább végezte a munkáját. Odament a vendégekhez, hogy rákérdezzen, mindenük megvan-e, kávét vagy épp vizet töltött annak, aki kért.”

Nicole azt mondja, nem tud elég hálás lenni a pincérnőnek, aki semmit nem tudott róluk, arról, hogy milyen hosszú utat tettek már meg, hogy mennyire fáradtak, mégis szívélyes fogadtatásban részesítette őket. „Köszönöm, Charmin, hogy feldobtad a napomat, nem is tudom elmondani, milyen sokat jelentett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top