Életmód

Megalázták a repülőn, 35 kilót fogyott a 3 gyerekes anyuka

Már öt évvel ezelőtt is túlsúlyos volt Kayla Martin, de a nagy törés akkor történt az életében, amikor egy légiutas-kísérő durván megalázta az alkata miatt.

Kayla, aki három gyermek édesanyja, Új-Zélandból repült Ausztráliában. Még felszállás előtt az egyik légiutas-kísérő hangosan közölte vele, hogy cégük szabályzata szerint túlságosan kövér, így vegyen két jegyet, vagy szálljon le a járatról. Kayla azt sérelmezte, hogy nem hívták félre, hogy csendesen megbeszéljék a helyzetet, hanem az összes utas előtt, hangosan, minősíthetetlen stílusban alázták meg.

Az eset után Martin radikálisan változtatott az életén. Egészségesebben étkezik, rengeteget mozog, és azt mondja megtanulta tisztelni és szeretni a saját testét. A nő 35 kilót fogyott. Elhagyta a cukrot, a gyorséttermi ételeket és a kenyeret. Naponta 30 percet sportolt az első évben, de csak az első leadott 20 kiló után ment le az edzőterembe.

Forrás: People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top