Életmód

Ez a nagyapa jobban ki van gyúrva, mint amennyire te valaha is leszel

Ez a teljesítmény húszévesen is csodálatra méltó lenne.

Good morning? 🙄😎👍

A post shared by Bill Hendricks (@billh1950) on

Ő itt Bill Hendrick, 67 éves. Nagypapa, veterán haditengerész, és jelenleg fitneszguru az Instagramon, akinek több mint 25 ezer követője van. Napi két órát tölt az edzőteremben, majd feltölti az edzését az internetre, hogy mások is láthassák. A hírnév egészen hirtelen jött; amikor valaki feltöltötte az egyik anyagát egy „Fitten 40 felett” csoportba, egy csapásra több ezer követője lett, akik szerették volna tudni, hogyan tartja magát ennyire jól.

„Úgy gondoltam, ez egy remek alkalom arra, hogy a jó testi kondícióról beszéljek” – mondta.

Tomorrow night - LaBare Dallas! 😎 #labaredallas

A post shared by Bill Hendricks (@billh1950) on

„Mindennap ugyanazt eszem: zabot, rántottát, csirkét és salátát. És egyáltalán nem iszom – ez valahogy sosem feküdt nekem.” Mielőtt lemegy az edzőterembe dél körül, Bill kétszer reggelizik, és mindössze heti egy pihenőnapot engedélyez magának.

Just a typical Tuesday. 😂 😎👍

A post shared by Bill Hendricks (@billh1950) on

Szerinte különleges ajándék a remek fizikuma, nem szabad veszni hagyni. Bill azonban tisztában van a korlátaival is: „nem vagyok személyi edző, így nem adhatok szaktanácsot. Azt viszont el tudom mondani, hogy én hogy csinálom, és úgy tűnik, az embereket érdekli. Néha megbámulnak az utcán, bókolnak nekem. Sokszor irigységet is látok az arcokon, de a legtöbben nagyon támogatóan fogadják a fejlődésemet.”

Forrás: Metro.

Kiemelt kép: Instagram/billh1950

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top