Életmód

Elképesztően kipattintotta magát a 60 éves nagypapa – fotók

„A testem egy 20 évesé” – mondja magáról. Nem tudunk vele vitatkozni.

Clayton Paterson egy 60 éves, négygyermekes, visszavonult ügyvéd Ohióból – aki ugyanakkor egy Instagram-sztár is, csaknem 36 ezer követővel, köszönhetően annak, hogy egy évvel ezelőtt nagyon rákapott a testépítésre. Patersonnak jelenleg – saját szavaival élve – olyan felsőteste van, mint egy huszonévesnek, és még egyáltalán nem érzi, hogy lassítania kellene.

A testépítő nagypapa elmondása szerint mindig is szeretett mozogni, de sosem járt edzőterembe. Amikor azonban nyugdíjba ment, úgy érezte, itt az ideje, hogy kellő figyelmet fordítson az egészségére. Pillanatok alatt a testépítés megszállottja lett, most pedig már így néz ki:

Sokan kérdezik tőlem, hogy lehet egy 60 éves férfi ilyen fitt. Nem akarok beképzeltnek tűnni, de tudom, hogy a testem olyan, akár egy huszonévesé – legalábbis nyaktól lefelé

– nyilatkozta Paterson, aki saját bevallása szerint semmilyen szteroidot vagy mesterséges szert nem használ, teljesen természetes módon gyúrta ki magát ennyire.

Paterson az elmúlt években különféle testépítő versenyeken is részt vett, és elmondása szerint sohasem érezte még magát ennyire jól a bőrében.

Paterson néhány tanácsot is megosztott azokkal, akik maguk is formába szeretnének lendülni:

Csak kezdd el, és ne aggódj amiatt, mit gondolnak rólad a többiek az edzőteremben. De tényleg: a legtöbben vagy örülni fognak, hogy ott vagy, vagy nem foglalkoznak veled

– mondta, majd hozzátette:

Vannak napok, amikor nekem sincs kedvem az edzéshez. De tudom, hogy amikor már ott leszek, és érzem a körülöttem lévők energiáját, az engem is inspirálni fog.

(Lad Bible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top