Életmód

Azt hitte, csak rosszat evett, percekkel később kisfiút szült

A 29 éves anyának a kisfiú a második gyereke. Szerencsére teljesen egészséges, annak ellenére, hogy édesanyja születéséig nem is tudott róla.

Néhány nappal ezelőtt a floridai Crystal Gail Amerson erős alhasi fájdalmakra ébredt. Először nem tulajdonított jelentőséget a dolognak, ám mikor a fájdalom egyre csak erősödött, mentőt hívott. A 29 éves, immár kétgyermekes anyuka a The Pensacola News Journalnak elmondta, egészen a szülésig azt hitte, hogy csupán ételmérgezése van.

Fogalmam se volt róla, hogy terhes vagyok” – vallotta Crystal, majd elárulta, kisfia útban a kórház felé, a mentőben született meg. „Mentségemre szolgáljon, hogy semmilyen terhességre utaló tünetem nem volt, és szinte egyáltalán nem híztam” – tette hozzá az asszony, aki már csak azért sem gyanakodott gyermekáldásra, mert rendszeresen menstruált.

„Elő szokott fordulni, hogy a kismamák olykor még a várandósság alatt is rendszeresen menstruálnak” – nyilatkozta Julie DeCesare nőgyógyász a floridai lapnak majd hozzátette, meglepetésszerű terhesség érheti azokat is, akik használnak valamilyen fogamzásgátló eszközt, így például implantátumot, ám az kudarcot vall. „Mivel az ilyen eszközöknél nem jelentkezik a havi vérzés, annak elmaradása nem kelthette fel az anya gyanúját” – magyarázza a szakember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top