Életmód

80 kilót fogyott egy egyszerű trükkel

Az Új-Zélandon élő Ashleigh Butcher közel 170 kg-ot nyomott, amikor orvosa figyelmeztette: ha így folytatódik a súlygyarapodása, akkor hamarosan szívinfarktusban fog meghalni.

Ashleigh Butchernek 20 évesen kellett sürgősen életmódot váltania. Kipróbált többféle csodadiétát is, ám egyik sem bizonyult hatásosnak nála. Ezért első körben leült orvosával és átnézték, hogy mit és mikor eszik.

Kiderült, hogy Asleigh egyáltalán nem reggelizik, délután kettőkor pedig általában gyorséttermi ételekkel indítja a napot. Legközelebb csak este tízkor, közvetlenül lefekvés előtt eszik ismét egy nagy adag mirelit vagy egyéb gyorsételt. 

Orvosával kiiktatták étrendjéből a gyorsételeket, és beépítették a reggeliket. Eleinte csak shake-et fogyasztott reggelire a diétázó nő, ám később ezt is rendes reggelire cserélte. Reggelente és esténként pedig elkezdett fél-fél órát sétálni.

Már ezzel a két apró életmódbeli változtatással is 15 kg-tól szabadult meg fél év alatt. A sikeren felbuzdulva ezután felkeresett egy edzőt, aki az immár egy-egy órás séták mellé egy speciális, cukorszegény és teljes kiörlésű rostokban gazdag étrendet és edzéstervet állított össze neki.

Így a most 26 éves nő összesen 80 kg-tól szabadult meg idáig.

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top