Életmód

Hihetetlen, de mégis valóságosak ezek az izmok

Sokan csak „Aliennek”' csúfolják valószínűtlenül izmos felsőteste és ezzel ellentétben vékony dereka miatt, de Bonheur Ntwari állítja, hogy minden porcikája igazi rajta, és megvan az oka sajátos alkatának.

Bonheur Ntwari kisfiú kora óta küzd a testalkatával. Mindig is túl vékonynak gondolta magát, ezért 16 évesen beiratkozott egy edzőterembe, és elkezdett izmot pakolni magára. Szisztematikusan, heti 6 napon át edz, és mindennap más izomcsoportjait dolgoztatja meg.

Többéves kitartó munkája eredményeként mára hatalmas karizmai vannak, a dereka és a csípője viszont nagyon vékony.

Kissé valószínűtlennek tűnő testalkata miatt sokan csak „Aliennek” csúfolják, és időről időre azzal ugratják, hogy biztosan photoshoppolja a képeit.

A táplálkozására is alaposan odafigyelő Bonheur Ntwari ezt kikéri magának, sőt a bántásokra reagálva egy „Alien Age” névre keresztelt csoportot is létrehozott, ahová minden, az átlagostól különböző testalkatú ember jelentkezését várja, mert mint mondja, a különbözőség csodálatos dolog, és semmi szégyellnivaló nincs rajta.

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top