Életmód

Új elemmel bővíti a Happy Meal menüt a McDonald’s

Mostantól mindegyik Happy Meal menühöz gyümölcspüré is jár az ország McDonald’s éttermeiben.

Egy globális vállalás részeként átalakítja a Happy Meal menüket a McDonald’s, amit a magyar éttermek sem kerülhettek el. A gyerekeknek szánt menüt egy új elemmel egészíti ki a hazai gyorsétteremlánc: a már eddig is választható gyümölcslé, répakarika és ásványvíz mellett mostantól minden menünek része egy 100%-ban természetes összetevőkből készült gyümölcspüré.

Happy Meal menü – Luke Sharrett/Bloomberg via Getty Images

A lépéssel a McDonald’s hazai leányvállalata a gyermekek változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásához, valamint a gyümölcsfogyasztás népszerűsítéséhez kíván hozzájárulni.

A változásról szóló közleményben a McDonald’s elárulta, hogy egy ismert és népszerű hazai gyümölcspürét kapnak negyedik elemként a gyerekek a menühöz, amely C- és D-vitaminban gazdag, és 100%-ban természetes összetevőkből, gondosan válogatott gyümölcsökből, tartósítószer és aromák nélkül készül.

A közlemény kiemeli, hogy az új termék kiválóan illeszkedik a Happy Meal menükbe, amelyek egyes tévhitekkel ellentétben szintén nem tartalmaznak mesterséges aromákat és színezőanyagokat. A legnépszerűbb ételekben, így a sült krumpliban, a zsemlékben, a marha- és sertéshús pogácsákban, a McNuggetsben és más csirkés és halas termékekben nincs tartósítószer, és egyetlen McDonald’s termékben sincs nátrium-glutamát ízfokozó.

A McDonald’s a világ 120 országában alakítja át a gyerekeknek szánt Happy Meal menüt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top