Életmód

Kedves ajándékkal lepte meg a Harry Potter szerzője a nélkülöző rajongóját

A legnagyobb érték az értelmesen együtt töltött idő.

Matt Burke egyedül neveli a kislányát, és az anyagi helyzetük sem éppen fényes. „Jó pár este volt, amikor én nem vacsoráztam, hogy neki jusson ennivaló” – írja Matt a posztjában. És mégis, a nehéz körülmények ellenére is megpróbálja a lehető legjobbat adni a lányának.

Mivel drága játékokra, nagy utazásokra nem futja, Matt és a kislánya közös olvasással tölti az időt. A lány rajong a Harry Potter-sorozatért, így Mattnek nem volt más választása, mint hogy ő is hozzálásson. „Őszinte leszek: kicsit tartottam tőle, hogy a harmincas éveim közepén hozzákezdjek” – mondta. A könyvek világa azonban gyorsan magába szippantotta őt is. „Mindketten nagyon jól szórakozunk olvasás közben.”

Fotó: Matt Burke/Twitter

Arra senki nem számított, hogy Matt és kislánya történetére a Harry Potter-sorozat írónője, J. K. Rowling is felfigyel. A nagylelkű írónő küldött nekik egy teljes, dedikált Harry Potter-septológiát, hogy folytatni tudják a közös olvasást.

(via Bored Panda)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top