Életmód

Biztonsági őrök alázták meg az érettségiző lányt

Az lett volna a feladatuk, hogy az érettségin senki ne puskázhasson.

A tatárföldi Nizsnyekamsz érettségizőinek szigorú beléptető rendszeren kell keresztülmenniük: jól megtermett biztonsági őrök vizsgálják át őket fémdetektorokkal – egyrészt a minimikrofonok és egyéb, puskázásra használható tárgyak, másrészt a fegyverek behozatalát megelőzendő. Néha azonban jócskán túllőnek a célon.

Az egyik érettségiző lányt például, mikor a fémdetektor állandóan becsipogott nála, arra kényszerítettek, hogy vegye le a melltartóját, majd anélkül gyalogoljon végig a diáktársai és a két férfi biztonsági őr előtt, akik eközben a könnyű anyagú blúzon átsejlő melleit bámulták.

Fotó: Big-rostov.ru / east2west news

A nizsnyekamszki 10. számú középiskolában történt eset nem példa nélküli, az iskola vezetősége szerint folyamatosan figyelmeztetik a diákokat, hogy ne viseljenek semmi fémet, és ha a melltartó merevítője becsipog, akkor valóban azt kérik tőlük, hogy egy külön helyiségben vegyék le a fehérneműjüket.

Az iskola. Fotó: Google Maps

Az azonban egy másik kérdés, hogy ezek után miért kell a sóvárgó biztonsági őrök és a röhögő diáktársak szeme láttára, megalázva és kiszolgáltatva végigsétálni az iskolán.

A lányt nagyon megrázta az eset, azonban a vizsgát nem engedték elhalasztania. Az édesanya panaszt tett, és az ügy kivizsgálását kéri.

(via Mirror)

Kiemelt képünk: Big-rostov.ru / east2west news

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top