Életmód

Nem tudja magáról levakarni a pasikat a 68 éves testépítő nagyi

A szuper erős asszony azt mondja, naponta több tucat üzenetet kap női dominanciára vágyó férfiaktól.

Hiába kapott tavaly csípőprotézist, a 68 éves Angela még most is képes saját testsúlya megemelésére. A nagymamakorú asszony a ’70-es években kezdte a testépítést, a ’90-es évekre pedig több bajnokságot is megnyert – az edzéssel pedig a mai napig sem hagyott fel.

A szuper erős Angelát rendre fiatalabbnak nézik a koránál: általában 40-esnek mondják, 52-nél többre pedig még senki nem tippelt. A kétgyermekes édesanya egyébként szingli, és elég érdekes kapcsolatot ápol a férfiakkal.

„Azok a pasik, akik vonzódnak hozzám, azt akarják, hogy a nő domináljon – meséli. – Rám írnak, és azt kérdezik: meg tudnál emelni? Le tudnál nyomni a földre?” Bizarr.

„Egyszer megkérdeztem egy srácot az edzőteremben, meg merne-e szólítani egy klubban. Azt mondta, isten őrizz, túl ijesztő vagy, és túl magabiztos!” Angela, annak ellenére, hogy nemsokára 70, azt mondja, az edzést továbbra is folytatni szeretné. A párkereséssel pedig nem stresszeli magát.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top