Életmód

Elvetemült jógázó edzett a szakadék szélén, frászt hozott mindenkire

A helyiek szörnyülködve figyelték.

Az angliai Seaford lélegzetelállító szépségéről és drámai partvonaláról híres. A Seven Sisters (Hét Nővér) nevű sziklák hirtelen, minden figyelmeztetés nélkül futnak a tengerbe, amely mintegy 60 méterrel alattuk ostromolja őket.

A folyamatos természeti hatásoknak hála a helyiek tudják – és minden turistát figyelmeztetnek is –, hogy a sziklák széle bármikor leszakadhat, ne menjenek közel hozzá. Egy helyi férfi, Wayne Spring például sportot űz abból, hogy a vakmerő turistákat fotózza.

Turista a szakadék szélén. Fotó: Wayne Spring/Facebook

Ezúttal azonban különleges látványban volt részük: a fotók tanúsága szerint a fiatal nő nemcsak hogy a sziklák szélére merészkedett, de egy húszperces jógagyakorlatsort is előadott a peremen. Az összegyűlt emberek elborzadva nézték, hogy a vinyásza egy pontján még egy kézállást is beiktatott.

Fotó: Wayne Spring.

Wayne Spring, az 51 éves fotós elmondta, hogy bár szerinte a jóga elvileg megnyugtató, a nő figyelése minden volt, csak nem relaxáló. „Néha megkérdőjelezem az emberek józan ítélőképességét. Olyan volt, mintha fel sem fogná, hogy mekkora veszélyben van.”

Fotó: Wayne Spring

(via The Sun)

Kiemelt képünk: Wayne Spring/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top