Életmód

Egész napra szóló önbizalmat ad a nőknek az ébresztőórás vibrátor

A szexjátékokat fejlesztő Tony Maggs saját nőismerősein tesztelte a kütyüt, és maga is meglepődött, hogy csak hárman mondtak nemet.

A londoni Tony Maggs 20 éve dolgozik szexjátékok kutatójaként. Legsikeresebb ötlete a bugyinál viselhető, Little Rooster nevű ébresztőórás vibrátor.

A 24.hu-nak adott interjúban azt mondta, a legtöbb ember utálja a reggeli ébredést, de ha stimulációra ébred, egyből máshogy indul a nap, a reggeli orgazmus pedig egész napra szóló önbizalmat adhat. Persze valaki máskor is használja, randi alatt vagy utazás közben.

Maggs 300 prototípust tesztelt, mire megtalálta a legmegfelelőbb formát. Nem volt könnyű, mert minden nő testfelépítése más. A tesztelésre 36 nőt kért fel, befűzte az összes nőnemű barátját, és ő is meglepődött, hogy csak hárman mondtak nemet.

A vásárlókról azt mondta, egy részük a szexuális életét akarja izgalmasabbá tenni, mások a kapcsolatuk kezdeti tüzét szeretnék fellobbantani. Mégis, szerinte egy házasságot a kommunikáció menthet meg, egy szexjáték ronthat is a helyzeten, ha csak az egyik fél erőlteti.

Azt vallja, a munkájához nem fontos, hogy sok nővel legyen dolga. Inkább fantáziára és empátiára van szüksége, és hinnie kell abban, hogy a szex boldoggá teszi az embereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top