Életmód

A szépségversenyek is segítenek az epilepsziás kislány gyógyulásában

Ki gondolná, hogy a gyermekszépségversenynek gyógyító hatása is lehet?

Miánál pár hónapos korában állapították meg az orvosok, hogy súlyos epilepsziája van, illetve később az autizmus jeleit is felfedezték nála. Akkor még abban sem voltak biztosak doktorai, hogy szervezete reagálni fog a gyógyszerekre, így a legrosszabbra is fel kellett készíteniük Mia szüleit: arra, hogy tartósan lebénulhat az egyik roham során.

Szerencsére azonban Mia szervezete viszonylag jól reagált a gyógyszerekre, így sikerül kontroll alatt tartani betegségét.

Közben pedig a beteg kislány egy hobbit is talált: szülei észrevették, hogy imád a figyelem középpontjába lenni, így benevezték néhány szépségversenyre. Mia pedig elképesztően sikeresnek bizonyult, első nevezése óta összesen 8 gyermekszépségversenyt nyert meg.

Sokan kritizálják Mia szüleit, amiért ilyen stresszhelyzeteknek teszik ki, édesanyja szerint azonban láthatóan pozitív, gyógyító hatással van a kislányra a sok szereplés.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top