nlc.hu
Életmód
90 kilót fogyott együtt az ikerpár, mert ugyanúgy akartak kinézni

90 kilót fogyott együtt az ikerpár, mert ugyanúgy akartak kinézni

Az egypetéjű ikrek mindent megosztanak és ugyanúgy csinálnak, így amikor az egyikük eldöntötte, fogyókúrába kezd, nem volt kérdés, hogy a másikuk is hasonlóan tesz.

Lindsey Taunt és Kirsty Baker egyszerre kezdtek bele az életmódváltásba, mert Kirsty mindig is szeretett testvére kiköpött mása lenni, ráadásul ez jó motiváció volt arra, hogy ő se legyen többé túlsúlyos. 

„Együtt sokkal könnyebb, ez a legjobb ösztönzés mindkettőnknek. Látni a vékony nővéremet jó emlékeztető számomra, hogy ne egyem túl magam én sem.”

Az ikrek súlya 2007-ben, édesapjuk váratlan halála után gyarapodott hirtelen. Kirsty aztán még több kilót szedett fel magára első terhessége után. A mélypont 2013-ban következett be, amikor második terhessége közben szívrohamot kapott. Az orvosok felfedezték, hogy ezt egy genetikai véralvadási probléma okozta, amit Lindsey is örökölt. Emellett persze Kirsty túlsúlya is hozzájárult a szívrohamhoz, így a nő tudta, hogy most már tennie kell valamit.

A nővérek rövid edzésekkel kezdték a fogyást, illetve a táplálkozásukon is változtattak. A 15 hónapos egészséges táplálkozás és testmozgás meghozta a gyümölcsét, az ikrek együtt összesen 90 kilót fogytak.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top