Életmód

Így fest egy apuka, amikor a szülőszobán meglátja a kibújó gyermekét

Ezt nem heveri ki egyhamar!

Mióta az apáknak is helyük van a szülőszobán, talán néha érdemes az ő szempontjukból is beszélni a szülésélményről. Nyomasztó, hogy nem tudnak segíteni a kedvesük fájdalmain, és vannak, akik a látványtól akár el is ájulhatnak. Steven Mason, egy friss apuka fotója épp apai szempontból meséli el a szülésük történetét egyetlen, jól eltalált pillanatban.

Mason párja, Tiarra Kemp éppen apák napján, június harmadik hétvégéjén kezdett el vajúdni, és mivel kiesett a nyákdugója, betelefonált a kórházba, ahol azt mondták, hogy addig maradjon otthon, amíg nem lesznek rendszeres fájásai. Így töltötték otthon az éjszakát, reggel pedig Stevennek munkába kellett mennie. Alighogy a férfi elindult, Tiarra észrevette, hogy vérzik, és gyorsan telefonált a férfinak, aki még éppen beért a szülésre a munkahelyéről. Velük volt Steven édesanyja is, aki megkapó fotón örökítette meg azt a pillanatot, amikor a férfi meglátta a baba feje búbját.

Fotó: Steven Mason/Facebook

„Ez van, amikor meglátod, hogy a gyereked kidugja a fejét” – írta Steven a Facebookra. „Ha azt mondom, sokkoló volt, tessék, itt egy kép, ami bizonyítja.”

Mint kiderült, Tiarra csak a fotó láttán vette észre, hogy a férfi hogy reagált a látványra, egészen addig azt hitte, hogy Steven teljes nyugalomban csinálta végig a szülést.

Mason az első sokkból felocsúdva azonnal beleszeretett újszülött kislányába.

(via Cafe Mom)

Kiemelt képünk: Tiarra Kemp/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top