Életmód

Élő adásban követhető a csatornából kibányászott óriási zsírszörny

Múzeumban állították ki a súlyosan mérgező zsírszörnyet, és online lehet követni a változását. Állítólag máris növekedésnek indult.

A Londoni Múzeum bejelentette, hogy immár 24 órán át élő online közvetítésben látható az az óriási zsírszörny, amelyet London csatornarendszeréből bányásztak ki, és amely a múzeum gyűjteményébe került.

Az intézmény kedden közölte, hogy a súlyosan mérgező hatású, olajból, zsírból, pelenkákból és törlőkendőkből összeállt zsírtömböt egy biztonságos tartályban tárolják. Felszereltek egy kamerát, amely online közvetíti a zsírtömb állapotát és változásait.

A zsírtömböt idén pár hónapra kiállították a múzeumban. A bizarr tárgyat átlátszó tárolóban helyezték el, hogy megvédjék a látogatókat az esetleges fertőzésektől és a szörnyű szagtól.

A kiállítás után a múzeum szerint a zsírszörny növekedésnek indult, ugyanis mérgező sárga penészgomba ütött ki a felszínén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top