Életmód

Rúdtáncosnő fogadta az óvodásokat az évnyitón – videó

Több szülő is meglepődött, amikor az óvodai évnyitón az unalmas igazgatói beszéd után lenge öltözetű nők és egy rúdtáncos is műsort adott. A rendhagyó évnyitó Kínában zajlott le, az ügyben vizsgálat indult.

Igazi különlegességgel készültek egy kínai óvoda vezetői a kisgyerekeknek és a szüleiknek az idei évnyitón, akik egy rúdtáncosnőt hívtak, hogy valamivel dobja fel az unalmas eseményt. Sikerült. Az esetről több lap, köztük a BBC is beszámolt.

Képünk illusztráció (Thinkstock)

A lap szerint a felháborodott szülők attól tartanak, hogy a kicsikre károsan hathatott a lenge öltözetű nők és a rúdtáncos műsora, többen egyből ki is vették az óvodából gyermeküket.

Az, hogy az óvodában egy rúdtáncos lép fel a tanévnyitón, jól mutatja az intézményben dolgozó tanárok és az igazgató ízlését és érzelmi intelligenciáját – mondta az egyik felháborodott szülő.

A CCTV csatorna szerint a helyi oktatási hivatal bocsánatkérésre utasította az óvodát, elbocsátotta az igazgatót és vizsgálatot indít az ügyben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top