Életmód

20 évig csak fagyit evett, most így néz ki

Mindennap fagyit enni reggelire és vacsorára egyáltalán nem olyan nagy buli, mint amilyennek hangzik. Egy nő mégsem volt képes változtatni, egészen 20 éven át.

Courtney Baxter nem csak simán egy válogatós kislány volt: a szelektív evés őt olyan súlyosan érintette, hogy egészen 1 éves kora óta a fagyin kívül semmit nem volt képes megenni. Mindössze egy étel akadt, amire képes volt ránézni, mégpedig az előrecsomagolt felvágott.

A 21 éves lány azt mondja, akárhányszor próbálkozott gyümölcsökkel és zöldségekkel, mindig pánikrohamot kapott. Miután 20 év alatt 7000-féle fagyit kipróbált, és még életében nem volt étteremben, Courtney rászánta magát, hogy változtasson.

Hosszas keresgélés után a hipnoterápiát választotta segítségül, és már az első, kétórás alkalom csodát tett: Courtney 15-féle zöldséggel és gyümölccsel bővítette az étrendjét.

„Nagyon izgatott vagyok, mert így végre el tudunk menni egy rendes, éttermi randira a vőlegényemmel” – lelkendezett a lány. 

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top