Életmód

Elképesztő: egyedül úszik a medencében az egyéves kislány – videó

Egy floridai anyuka szerint azért fontos megtanítani a kisbabákat úszni, mert ezzel akár az életüket is megmenthetjük.

A floridai Grace Fanelli már csecsemőkoruk óta igyekezett gyermekeit a vízhez szoktatni, hogy növelje önbizalmukat a medencében. Grace mindkét lánya megtanult úszni kilenc hónapos korára, amikor sok csecsemő még csak kapaszkodva tud felállni.

Nagyobbik lánya most három-, a kisebbik pedig csak egyéves, de mindketten igazi hableányként mozognak a medencében. Édesanyjuk már többször megosztotta az interneten, ahogy két imádni való kislánya hihetetlen magabiztossággal úszik a medencében.

Teljesen elképesztő, ahogy az egyéves a képességeit meghazudtolva kormányozza magát kis karjával és lábával a vízben, minden félelem nélkül. A közreadott felvétel a kislány egyéves születésnapja utáni héten készült.

Grace szerint az öt év alatti gyermek halálát legtöbbször vízbe fulladás okozza, ezért fontos, hogy minél korábban elkezdjenek úszni tanulni, akár már hat hónapos korukban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top