Életmód

Ezek a legszexibb állások a Tinder felhasználói szerint

Vajon mennyire fontos, hogy mi a foglalkozásod, amikor valaki eldönti, jobbra vagy balra húz a Tinderen? Sean Rad, a legnépszerűbb párkereső alkalmazás igazgatója most elmondja.

Azt hiszem, ami a legnagyobb kihívás a Tinder fejlesztésében, az az első benyomás felépítése. Sok apró paramétert megvizsgálunk, mielőtt eldöntjük, hogy szóba állunk valakivel vagy sem. A kinézete, az érdeklődése, a munkája és az iskolázottsága alapján összeáll egy kép a fejünkben a személyiségéről, 90%-ban ezen áll vagy bukik a dolog.

– nyilatkozta Sean a Business Insider-nek.

Éppen ezért a Tinder készített egy listát a legtöbbet „jobbra húzott” állásokról, vagyis azokról a foglalkozásokról, amiket előnyben részesítenek a felhasználók egy „match”-nél. A statisztikát csak az amerikai profilok alapján készítették, mivel ott volt 2018-ban a legnagyobb arányú „jobbra húzás”.

Fotó: Getty Images

A belsőépítészek simán lenyomták a pilótákat (akik vezették a listát 2016-ban), az első helyet kiharcolva a férfiak között, míg a nőknél az ápoló és a fogorvos állások végeztek az első és második helyen.

A férfiaknál, a 2016-ban még második helyen álló vállalkozók, idén a 15. helyre csúsztak, míg a rendőrök, katonák, tévés-rádiós személyiségek teljesen eltűntek a listáról. A nőknél ugyanez történt az ingatlanügynökökkel, közösségi média menedzserekkel és logopédusokkal. A modellek először jelennek meg a férfiak listáján.

Íme a teljes lista:

Nők:

  1. Ápoló
  2. Fogorvos
  3. Fotós
  4. Egyetemi hallgató
  5. Gyógyszerész
  6. Tanár
  7. Légiutas-kísérő
  8. Vállalkozó
  9. Személyi edző
  10. Pincér / Pultos
  11. Gyógytornász
  12. Újságíró
  13. Sminkes
  14. Ügyvéd
  15. Marketing menedzser

Férfiak:

  1. Belsőépítész
  2. Pilóta
  3. Személyi edző
  4. Ügyvéd
  5. PR / Kommunikáció
  6. Producer
  7. Látványtervező
  8. Modell
  9. Egyetemi hallgató
  10. Mérnök
  11. Állatorvos
  12. Tanár
  13. Csontkovács
  14. Tűzoltó
  15. Vállalkozó

Forrás: Business Insider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top