Életmód

Nem adtak neki alkoholt, mert nem volt személyi a lányánál

A 66 éves férfi szerint nevetségesen bántak vele az üzletben, ráadásul 26 éves lányát is nagyon megrázta az eset.

Egy 66 éves férfinak nem voltak hajlandók alkoholt eladni a nagy-britanniai Disburyben lévő Aldiban, mert 26 éves lányánál nem voltak iratok – írja a LAD Bible.

Fotó: Europress

Ken Deeks egy üveg whiskyt, pár üveg sört és egy kis gyomorkeserűt szeretett volna vásárolni a szupermarketben, de a kasszás kerek perec elutasította. Ken kénytelen volt később újra visszamenni a boltba, hogy bevásárolhasson. Mint mondta, nevetségesnek tartja az üzletlánc eljárását: „Többször is jártam már náluk a lányommal, de ez volt az első alkalom, hogy ilyesmi előfordult” – füstölgött.

A férfi szerint a lánya kóros szorongásban szenved, és nagyon megviselte az eset. „Teljesen kiborult. Visszaült az autóba, és zokogott” – mesélte. „Megértem, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy a fiatalok alkoholt vehessenek, de az isten szerelmére, én 66 éves vagyok” – tette hozzá.

Deeks a Manchester Evening Newsnak nyilatkozva kijelentette: jóvátételt és bocsánatkérést követel az áruházlánctól. „Azt akarom, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjenek a lányomtól, és hogy vizsgálják felül ezt a semmire se jó előírást” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top