Életmód

„Fogadj örökbe egy kutyát és sétáltasd gyakran” – 60 éve ez kellett ahhoz, hogy valaki párt találjon magának

Legalábbis egy 1958-as női magazin szerint.

Kim Marx-Kuczynski még életében nem volt olyan hálás azért, hogy a 21. században lehet nő, mint akkor, mikor a közelmúltban kézbe vette a McCall’s női magazin egyik 1958-as lapszámát. A több mint fél évszázados magazinra a fiatal nő és párja egy garázsvásáron bukkant, és ahogy azt a Bored Pandának elmesélték, egy percig sem volt számukra kérdés, hogy magukkal is viszik.

újság párkeresés tipp

Kép forrása: Facebook

„Egy dollárt fizettünk érte, és mint kiderült, életünk egyik legjobb befektetése volt” – mondta, majd hozzátette, azóta, ha rossz a kedvük, csak előveszik a magazint, és végiglapozzák. Különösen az a folytatásos cikk nyerte el a tetszésüket, amiben a magazin szerkesztői tippeket adnak (129-et, se többet, se kevesebbet) magányos olvasóiknak arra, hogyan szerezzenek maguknak gyorsan és hatékonyan komoly partnert. Ha úgy tetszik, férjjelöltet.

Mondanunk sem kell, a tippek mai szemmel inkább a hajmeresztő és a vicces kategória szűk mezsgyéjén helyezkednek el, mintsem hasznosak lennének, arra mindenesetre még most is tökéletesen jók, hogy megmutassák, mennyi minden változott az elmúlt több mint 50 évben. Nem csak a párkeresésben. És arra is pontosan rámutatnak, mennyire érdemes komolyan venni az ilyen és ehhez hasonló ötletbörzéket.

És akkor íme néhány a 60 éves tippek közül. (Ha kíváncsi vagy mind a 129-re, ide kattintva tudod elolvasni őket angolul.)

Hol és hogyan akadhatsz rá a nagy Ő-re?

  1. Fogadj örökbe egy kutyát, és sétáltasd gyakran.
  2. Robbanj le a kocsiddal – lehetőleg stratégiailag fontos helyeken.
  3. Nézd meg a népszámlálás eredményeit, és költözz olyan városba, ahol sok az egyedülálló férfi.
  4. Ülj le a parkban egy padra, és etesd a galambokat.
  5. Légy kedves mindenkivel – sosem tudhatod, kinek van egy sármos fia vagy fiútestvére.
  6. Terjeszd el a barátaid körében, hogy házasodni szeretnél – a többit majd ők intézik.
  7. Ne dolgozz olyan munkahelyen, ahol sok a nő.
  8. Ha buszon, vonaton vagy repülőn utazol, mindig férfi mellé üljél le.
  9. Tanulj meg festeni.
  10. Iratkozz be esti iskolára, és tanulj ki egy olyan szakmát, ahol sok férfi dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top