Életmód

Kedvenc csapatának játékosai vigasztalták a kosármeccsen meglopott kisfiút

A nyolcéves gyerektől a születésnapján lopták el kedvenc sportereklyéjét. A helyi egyetem diákjai is a segítségére siettek.

Születésnapján lopták el egy nyolcéves kisfiútól kedvenc sportrelikviáját, egy hatalmas szivacskezet – írja a Yahoo Lifestyle.

A kis Jacob Snyder kedden az Észak-Karolinai Egyetem (NCSU) kosárcsarnokában izgulta végig kedvenc csapata, a Wolfpack és a nagy rivális St. Peter mérkőzését, és bár a hazaiak nyertek, mégis könnyek között kellett elhagyni a lelátót.

„A nagynénjétől kapta a második születésnapjára, aki szintén az egyetemre járt. Azóta már lediplomázott és Skóciába költözött, de még mindig nagyon közel állnak egymáshoz” – mondta a kincsként őrzött szivacskézről anyja, Emily Drain a WTVD-nek. A nő hozzátette, hogy a szuvenír nagyon a fia szívéhez nőtt, és több neves amerikaifoci-játékossal, kosarassal dedikáltatta az elmúlt években.

Amikor Jake észrevette, hogy eltűnt a szivacskéz, a család azonnal keresni kezdte, de sajnos hiába – később egy biztonsági őr azt mondta nekik, látta, hogy valaki magával vitte.

A könnyeivel küszködő fiút a meccs szervezői próbálták megvigasztalni, még egy személyes találkozót is leszerveztek neki a Wolfpack játékosaival. „Nagyon sokat segítettek. Igaz, ez sem tudta teljesen megnyugtatni Jacobot, de azért jó érzés volt látni, mennyien próbálnak segíteni neki” – mondta Drain.

A gyerek története az NCSU diákjait is megérintette, akik az egyetem Facebook-oldalán kérték társaikat, hogy segítsenek felhajtani egy Jacobéhoz hasonló szuvenírt. „Már jelentkezett is egy egyetemista, akinek van egy ugyanolyan szivacskeze, mint Jake-nek, és oda akarja adni neki! Jó látni, mennyi segítőkész, jó ember van a városunkban” – lelkesedett az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top