Életmód

Vádat emeltek Pásztor Anna zaklatója ellen

Akár két évet is kaphat az a 40 éves férfi, aki közel egy éven keresztül zaklatta az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát.

Vádemelési szakaszba került annak a 40 éves férfinek az ügye, akit személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétség elkövetésével vádol a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség.

A férfi 2017 novemberében, a közösségi médián keresztül felvette a kapcsolatot az Anna and the Barbies énekesnőjével, majd 2018 februárjától napi rendszerességgel, naponta több alkalommal személyes jellegű, a rajongói hozzászóláson túlmutató, Pásztor Anna mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozó, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött.

Ez is érdekelhet pásztor anna támadás testőr Megnézem

Az énekesnő hiába kérte a férfit, hogy hagyja abba, a zaklató a kérésnek nem tett eleget, ezért Pásztor Anna letiltotta. A férfi új profilt hozott létre, és azon keresztül, illetve ismerősei profiljain keresztül folytatta a rendszeres, háborgató üzenetek küldését.

Pásztor Anna zaklatója az üzenetekben – amelyekhez a zenekar dalszövegeit is felhasználta – kifejezte, hogy viszonzatlan érzelmei miatt bosszút fog állni az énekesen, 2018 júliusában már erőszak alkalmazására is utalt, ami a zenekar koncertszervezési tevékenységére is hatással volt.

Pásztor Anna, az Anna and the Barbies együttes énekese az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján tartott Szabadságkoncerten a fővárosi Millenárison 2018. október 23-án – MTI/Mónus Márton

A zaklatót az együttes egyik augusztusi koncertjén fogták el, miután az előzetesen rendelkezésükre bocsátott fénykép alapján a biztonsági szolgálat felismerte, feltartóztatta, majd értesítette a rendőrséget. A rendőrség a vádlottat elfogta, a férfi jelenleg is letartóztatásban van.

A férfi 2 év szabadságvesztést is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top