Életmód

65 ezer követője van a Down-szindrómás modellnek – fotók

Több modellügynökség pedig már szerződtette is a 14 éves lányt.

Georgia Traebert egy 14 éves, Down-szindrómás brazil lány, aki kisebbfajta szenzációnak számít hazájában, amióta egy kvázi véletlennek köszönhetően befutott modell lett. A kamaszkorú lányról édesanyja töltött fel egy fotót a közösségi oldalára, a képnek pedig akkora sikere lett, hogy hamarosan modellügynökségek keresték fel őket.

Georgiának azóta már több mint 65 ezer követője (!) van az Instagramon, reklámokban szerepel, öt modellügynökség pedig már szerződtette is. A lány egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazájában, a híre pedig más országokba is eljutott, ahogyan egyre sikeresebbé vált.

Édesanyja szerint Georgiára nagyon jó hatással van az új hivatás: korábban Down-szindrómája miatt nehezen illeszkedett be, zárkózott volt, most azonban teljesen kinyílt.

Az anyuka egyetlen dolog miatt aggódik csupán: a hozzászólók közül ugyanis sokan kritizálják a lányt, szerintük csak szőke haja és kék szeme miatt vált híressé, nem a tehetsége miatt.

A legnagyobb álma most az, hogy színésznő vagy énekes legyen, és persze modell. Úgyhogy most dráma- és énekórákba fektetünk. Ki tudja, talán legközelebb színészként lép fel

– mondta a büszke édesanya, aki szerint lánya történetének van egy nagyon fontos tanulsága:

Azt tanácsolom, hogy soha ne adjátok fel. Harcoljatok, tartsatok ki az álmaitok mellett, mert semmi sem lehetetlen. Csak akarni, hinni és harcolni kell, hogy megvalósuljanak.

(BoredPanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top