Életmód

Egy önzetlen menyasszony azt kérte a vendégeitől, hogy a régi esküvői ruhájukban jöjjenek az esküvőjére

Audrey-t elszomorította a gondolat, hogy a nők többsége életében csak egyszer hordhatja az esküvői ruháját. Ezért gondolt egyet, és úgy döntött, több tucat menyasszony között tartja az esküvőjét.
esküvői ruha menyasszony ruha

„Azután, hogy meglett a ruhám, belegondoltam, hogy alapesetben a közelgő esküvőm lesz az egyetlen alkalom, amikor hordhatom. Pedig, az igazat megvallva, egész életemben erről a ruháról álmodoztam” – idézi a Buzzfeed amerikai hírportál Audrey Moore kaliforniai színésznőt, aki 2018 decemberében egy nem mindennapi esküvőn kötötte össze az életét férjével, Jesse Lumannal.

„Őszintén szólva, nagyon elszomorított a gondolat. Eszembe jutottak a barátnőim, a csoda szép ruháik, amiket az esküvőjükön viseltek, és hogy ugyanezek a ruhák most becsomagolva várják, hogy egy szép és különleges napon talán újra elővegyék őket.” Audrey-t a gondolat arra sarkallta, hogy valami olyat csináljon, amit korábban menyasszony még nem: arra kérte vendégeit – férfiakat és nőket egyaránt –, hogy az esküvői ruháikban jelenjenek meg az esküvőjén.

A barátnőim, persze, kivétel nélkül attól rettegtek, hogy a ruhájukkal túlöltöznek majd engem. Nem tudhatták, hogy velük ellentétben az én ruhám nem fehér, hanem kék lesz, így nagy magabiztossággal mondhattam nekik azt, hogy ettől nem kell tartaniuk.” A különleges dress code egyébként nem csak a házasságban élő vendégekre vonatkozott: Audrey egyedülálló barátnőitől is azt kérte, kölcsönözzenek egy esküvői ruhát a nagy napra.

A lagzin készült képeket Audrey az esküvőt követően megosztotta a Reddit közösségi oldalán is. „Mivel szerintünk nagyon szomorú, hogy a nők többsége életében csak egyszer hordhat esküvői ruhát, úgy döntöttünk, hogy azt kérjük közel sem szokványos esküvőnk meghívottjaitól, hogy a korábbi esküvői ruhájukban jelenjenek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top