nlc.hu
Életmód

Melegítőben házasodtak össze

Formabontó ruhában házasodott össze a fiatal pár, de ez nem mindenkinek tetszett

Melegítőben mondta ki az igent egy fiatal pár, a szokatlan esküvői ruha megosztotta a kommentelőket.
Esküvő

Egy esküvőn mindig fontos kérdés, hogy milyen ruhában mondja ki az igent a menyasszony, az ifjú pár pedig igyekszik a legjobb formáját hozni a nagy napon. Bár a gyönyörű menyasszonyi ruhák és az elegáns öltönyök nem mindig a legkényelmesebbek, a legtöbb házasságkötésnél ragaszkodnak a hagyományos öltözethez a párok.

Egy fiatal házaspár azonban nem foglalkozott a tradíciókkal, a kényelmet és a divatos megjelenést ötvözve melegítőt viseltek az esküvőjükön. A menyasszony, Sarah Gonzalez esküvői videós a Wildwood Filmsnél, ezért látott már néhány lagzit. Sajátjukról pedig az Instagramjára töltött fel egy videót.

A menyasszony fehér fátylat, crop topot, fehér melegítőnadrágot és edzőcipőt viselt. A vőlegény is hozta ugyanezt a vonalat, fekete tréningnadrág, kapucnis pulcsi és cipő volt rajta az esküvőn.

Imádom, amikor a párok újraértelmezik a hagyományokat, és egyedi, szórakoztató módokon mutatják meg a személyiségüket az esküvőjükön

– írta az Instagramján Sarah Gonzalez, aki arra számít, hogy a következő években trend lesz a mackónadrágos lagzi.

A kommentelőket nagyon megosztotta a szokatlan esküvői öltözék. Volt, aki egyenesen rémálomnak nevezte, mert annyira készül a menyasszonyszerepre, hogy még el sem jegyezték, de a Pinterestjén máris pár száz potenciális ruhát gyűjtött össze. Persze a lazábbaknak nagyon tetszett a formabontó ötlet, és olyan is akadt, aki a lagzi egy későbbi részén tudná elképzelni, hogy melegítőben legyen.

(Metro)

(Kiemelt kép: Unsplash/Jeremy Wong Weddings)

Menyasszonyi ruhák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top