nlc.hu
Trend

Üzenetet talált a használt menyasszonyi ruhában

Kedves üzenetet talált a használt menyasszonyi ruhában

Az adományboltban vásárolt esküvői ruhában egy üzenet hagyott az előző tulajdonos.
Esküvői ruhabolt

A Londonban élő Laura Trower a Vöröskereszt egyik adományboltjában látta meg álmai menyasszonyi ruháját még 2019-ben. Talált benne egy üzenetet is, amelyet az előző tulajdonos, Fran hagyott benne.

A papíron rajta volt az elérhetősége a korábbi tulajdonosnak, aki azt kérte, bárki is veszi meg a menyasszonyi ruhát, küldjön neki fotókat róla, hogy láthassa, milyen volt az öltözék második nagy napja.

Nemrégiben aztán Fran kapott néhány fotót Laurától az esküvőről. Meglepődött, mert olyan régen adta be a ruhát az adományboltba, hogy már nem számított semmire, de nagyon boldog, hogy mégis kapott visszajelzést.

A két nő ezután további fotókat és üzeneteket váltottak a saját esküvőjükről, Laura pedig úgy döntött, visszaviszi az adományboltba a ruhát, hogy folytatódhasson az öltözék utazása. A ruhába beletűzött egy hasonló cetlit, amire azt is ráírta, hogy a ruha története a Vöröskereszt adományboltjához kapcsolódik.

(Yahoo)

Különleges menyasszonyi ruhák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top