nlc.hu
Életmód

Fehér ruhát viselt az anyós fia esküvőjén

Menyasszonynak öltözve jelent meg az anyós a fia esküvőjén, soha többé nem akarják látni

Ez az a helyzet, amikor az örömanya okozza a legnagyobb bánatot az ifjú párnak.
Menyasszony és vőlegény az örömanyával

Köztudott, hogy az esküvői etikett szerint a násznép tagjai közül senkinek sem illik fehérbe öltözni, ezt a kiváltságot meg kell hagyni a menyasszonynak – már ha ő hófehér esküvői ruhát álmodott magának a nagy napra.

Jasmine Hopper a klasszikus vonalat képviselve épp ilyen menyasszonyi ruhában szerette volna kimondani a boldogító igent a szerelmének, és azon volt, hogy egybekelésük napján minden apró részlet tökéletes legyen. Eszébe sem jutott, hogy épp leendő anyósa teszi majd tönkre az esküvőjüket azzal, hogy ő is menyasszonyi ruhát ölt magára.

Egyáltalán nem egy szerencsétlen véletlen műve, ami történt: az örömanya szánt szándékkal választotta ezt az öltözetet, egyrészt azért, hogy Jasmine tudomására hozza, neki bérelt helye van a fia szívében, másrészt azért, hogy a násznép figyelmét magára vonja. Jasmine a TikTokon osztott meg egy bejegyzést, amiben jól látszik, milyen illetlen ruhát választott magának férje édesanyja. A beszédes fotó mellé csak ennyit fűzött magyarázatként: „A pillanat, amikor az anyósom menyasszonynak öltözve érkezett az esküvőnkre.”

Azt, hogy mit is gondol az esetről, egész pontosan annak főszereplőjéről, azaz az örömanyáról, tökéletesen kifejezi az asszony arcának kitakarásához használt emoji, a bohóc. Mint pár bejegyzéssel később kifejtette, a nagy napon annyira a fellegekben jártak a férjével, hogy csak annyit vettek észre, hogy a nő fehér ruhát visel, de az, hogy egy menyasszonyi ruha van rajta, csak néhány nappal később szúrt nekik szemet.

„Akkor hasított belénk, hogy mit viselt, amikor visszanéztük az esküvői fotóinkat. Rettentően felhúztam magam, mert úgy éreztem, hogy ennél nagyobb tiszteletlenséget el sem követhetett volna velem, velünk szemben” – részletezte Jasmine, aki férjével közösen úgy döntött, hogy minden kapcsolatot megszakítanak az asszonnyal, sem a telefonhívásaira, sem az üzeneteire nem reagálnak többé és személyesen sem kívánnak vele többé találkozni.

Kicsivel később az anyós is belátta, hogy túllőtt a célon, és szeretett volna bocsánatot kérni a pártól, egy közös ismerősükön keresztül például azt üzente, hogy az ő menyasszonyi ruhája nem fehér volt, mint az, amit Jasmine viselt, hanem krémszínű. Mondanunk sem kell, hogy az ifjú házasokat ez a „bocsánatkérés” egyáltalán nem hatotta meg, és továbbra sem akarnak hallani az udvariatlan asszonyról. 

Nyitókép: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top