Életmód

Dianának vagy Arthurnak hívhatják Harry hercegék első gyerekét

A bukmékereknél természetesen Harry herceg és Meghan hercegné születendő gyermekének nevére is lehet fogadni.

A brit fogadóirodákban már arra is lehet téteket tenni, hogy vajon Harry herceg és Meghan hercegné születendő gyereke, vagy Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb fia, Lajos herceg kopaszodik-e majd meg hamarabb. Ehhez képest kifejezetten konvencionálisnak tűnik, hogy a baba nevére is lehet fogadni.

(Getty Images)

Az eddigi fogadások alapján a legtöbben arra tippelnek, hogy ha a hercegi párnak kislánya születik, a néhai Diana hercegnő után nevezik majd el. További népszerű lánynevek még a Victoria, az Alice, az Elizabeth és a Grace.

Ha Harrynek és Meghannek kisfia lesz, a játékosok szerint legnagyobb valószínűsággel az Arthur vagy az Edward nevet kapja majd, de felkapott a Phillip, az Albert és az Alfred is.

Rupert Adams, a William Hill bukméker PR-menedzsere elmondta: a születendő hercegi babával kapcsolatos fogadások még sosem voltak ennyire népszerűek. Többen játszanak még annál is, mint amikor Katalin hercegné György herceggel volt várandós.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top