Életmód

Spárgából jósolta meg Harry és Meghan visszavonulását a jósnő

Talán ő volt az egyetlen, akit nem ért meglepetésként a hercegi pár bejelentése.

Egy önjelölt jósnő, Jemima Packington azt mondja, őt nem érte meglepetésként, amikor Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy hátrébb lépnek vezető királyi rangjuktól, hogy egy új, előremutató szerepet alakíthassanak ki maguknak a brit királyi családban. A brit asszony azt állítja, ő már előre látta, hogy ez fog történni, mégpedig spárgákból.

A nő meglehetősen sajátos módszerrel jósol: egy csokorra való közönséges konyhakerti spárgát dob fel a levegőbe, majd abból, ahogy a földre esnek, megmondja a jövőt. Saját bevallása szerint jóstehetségét a nagymamájától örökölte, aki viszont nem spárgából, hanem tealevelekből jósolt.

Jemima Packington

Jemima Packington (Fotó: SWNS/Northfoto)

“Általában 75-90 százalékban pontosak az előrejelzéseim. Évente áttekintem a jóslataimatt, és megállípítom: Igen, ez is megtörtént, és igen, az is” – mesélte.

Hzzátette, a korábbi jövendölései közül is több dolog valóra vált, megjósolta például a Brexitet és Theresa May lemondását is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top