Életmód

Ő az „ausztrál Meghan Markle”

Már akkor mondogatták neki, hogy hasonlít Meghan Markle-re, amikor az még „csak” színésznő volt.

A 29 éves, ausztrál Bianca Burgdorfnak néhány éve kezdték mondogatni a barátai és családtagjai, hogy hasonlít az akkoriban még a Briliáns elmék című tévésorozatban szereplő amerikai színésznőre, Meghan Markle-re. A fiatal nő nem sokat foglalkozott ezzel, ám miután Markle Harry herceg jegyese, majd felesége lett, ezzel együtt pedig az egész világ megismerte, Biancát egyre gyakrabban állították meg idegenek is az utcán vagy épp a boltokban a hasonlóság miatt.

Bianca Burgdorf meghan markle hasonmás

Bianca Burgdorf, az „ausztrál Meghan Markle” (Profimedia)

„Egyszer a helyi szupermarketben az egyik pénztáros elkezdett bámulni. Aztán a férjemre nézett, majd újra rám, és azt mondta: »Ha vörös hajad lenne, megesküdtem volna, hogy Meghan Markle vagy.« Utána odahívott más alkalmazottakat is, hogy nézzenek meg, nagyon vicces volt” – mesélte.

A személyi edzőként dolgozó Bianca hízelgőnek tartja a hasonlóságot, ugyanis úgy véli, hogy Meghan hercegné „szép és hihetetlen” nő.

Burgdorf egyébként a nevével ellentétben nem német, hanem olasz származású, ennek köszönheti különleges arcvonásait.

Családjában rendszeresen viccelődnek a hasonlóságon. 

„Ha megjelenek egy családi összejövetelen, a rokonaim azt mondogatják: megérkezett Meghan Markle.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top