nlc.hu
Életmód

Katalin hercegné hasonmása

Házassági ajánlatokat és halálos fenyegetéseket kap Kate Middleton hasonmása

Egy brit édesanya Kate Middleton hasonmásaként jár rendezvényekre, az emberek pedig gyakran észre sem veszik, hogy nem a walesi hercegnővel van dolguk.

Heidi Agen 2011-ben pincérnőként dolgozott, amikor egyre több éttermi vendég nézett rá furcsán, különösen Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjének idején. Heidi ugyanis nagyon hasonlít Katalinra.

Katalin hercegné

Ő az igazi Katalin (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A családanya egy ideje már főállásban ”helyettesíti” Katalint, magánpartikon és promóciós rendezvényeken vett részt világszerte. Feltűnt egy zártkörű partin a királynő és a Harry Potter hasonmásai mellett, és 10 napot töltött Melbourne-ben, hogy egy kínai tejreklámot forgathasson.

Heidi munkája megkívánja, hogy folyamatosan tartsa a lépést Katalinnal, beleértve a hajviseletet és az öltözködést is. „Nagyon jó volt, hogy rengeteg süteményt ehettem, amikor terhes volt Katalin, bár új ruhákat beszerezni elég macerás.”

A nő több házassági ajánlatot is kapott az évek során, illetve halálos fenyegetést is, mikor valaki azt nehezményezte, hogy mer más bőrébe bújni – írja a Mirror.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top