Család

Már lehet fogadni arra, mikor kopaszodik meg Harry és Meghan születendő gyermeke

Vajon Meghan és Harry elsőszülöttje vagy Lajos herceg kopaszodik meg hamarabb?

A brit fogadóirodákban számos, a királyi családot érintő kérdésben megtehetik tétjeiket az emberek. Nem kivétel ez alól Harry herceg és Meghan hercegné tavasszal születendő gyermeke sem. Nem csupán a baba nemére, nevére vagy pontos születési idejére lehet fogadni, de például arra is, hogy a hercegné egy gyermeknek ad életet, netán ikreknek, esetleg akár hármas vagy négyes ikreknek. Szintúgy meg lehet tippelni, hogy kik lesznek a baba (vagy babák) keresztszülei.

(Samir Hussein/WireImage)

A Betfair fogadóirodánál ugyanakkor az egyik legnépszerűbb fogadás mostanában az, hogy vajon Meghan és Harry elsőszülöttje vagy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, Lajos herceg kopaszodik-e majd meg hamarabb. A szerencsejátékosokat az sem zavarja, hogy bizony várniuk kell néhány évtizedet, mire kiderül az eredmény.

Ha az apák  kopaszodását vesszük alapul, nyilvánvaló, hogy Lajos hercegnek van nagyobb esélye a korai kopaszodásra, hiszen e tekintetben Vilmos is jócskán beelőzte Harry herceget. Igaz, különösen mióta nős, már Harry herceg haja is látványosan gyérül, és minden esélye megvan arra, hogy negyvenes éveire beérje a bátyját.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top