Életmód

Jön a bikiniszezon! 21 nap alatt formába hozhatod magad

Azt mondják, a nyári bikiniformáért télen kell megdolgozni. Nos, még most sincs késő belevágnod abba a 21 napos kihívásba, mellyel könnyedén formába hozhatod a testedet. Simonfi Ági pilates-mesteredző ajándékprogramjával támogat téged is.

Itt a tavasz, ideje a testedet, a lelkedet is felébreszteni. Most te is bekapcsolódhatsz a 21 napos Pilates-kihívásba. 21 nap – 21 Pilates-videó. A tornákat bármikor beillesztheted a napodba, szóval nincs több kifogás, hogy nincs időd magadra, a mozgásra.

Bikiniforma három hét alatt

A három hét alatt minden izmodat garantáltan megmozgatod, és majd csak figyeld, hogyan formálódik a hasizmod, kerekedik a popsid, amihez Simonfi Ági pilates-mesteredzőtől kapsz hasznos és remek tanácsokat.

pilates bikiniszezon

Van magadra 21 napod? (iStock)

A Pilates nem csak a 20 éveseké

Sőt, negyven fölött nemcsak ajánlott, egyenesen „kötelező” is – amikor már nem feltétlenül az a legfontosabb, hogy lapos-izmos-gömbölyű lehess, hanem az is, hogy rendszeresen és a gerincedet kímélve mozoghass. Mit veszíthetsz? Talán csak némi pluszkilót. És mit nyerhetsz? Vidám és önfeledt pillanatokat, remek kikapcsolódást és énidőt, szuper és ingyenes tornavideókat.

2019. március 13-tól 21 napon át mindennap új ajándékvideót találsz az Ágipilates oldalon, amelyekből életmódtanácsokat és javaslatokat is kapsz a Pilates-gyakorlatok mellett. Ennyi mindenkinek jár. Ugye van magadra 21 napod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top