Életmód

Te nem gyűlölnéd a tesódat, ha az esküvődet használná lánykérésre?

Nem vagyok biztos benne, hogy örülnék neki, ha másvalaki az esküvőmön kérné meg a barátnője kezét.

Az biztos, hogy Monica Geller a Jóbarátokból nem örülne ennek.

Aki viszont örült, az Jessica Roberts Birminghamből. Miután összeházasodott a vőlegényével, rákészült, hogy a hagyományok szerint eldobja a csokrát, helyette viszont egyszerűen csak odaadta az öccsének, Kierannak. Kieran pedig ott helyben megkérte a barátnője, Nikki kezét.

Kieran és Nikki (forrás: Caters)

Nagyon szorosan összetartó család vagyunk. Csodálatos volt, hogy a testvérem lánykérése az esküvő része lehetett” – nyilatkozta a boldog feleség a LADbible cikke szerint. Jessica Roberts tud róla, hogy számos menyasszony kiborulna, ha ilyen húzással próbálnák ellopni előle az esküvői show-t, de mint mondta, ő egyáltalán nem ilyen alkat. Ráadásul tudja, mennyire szüksége volt az öccsének és Nikkinek erre a közös örömre, miután nemrég a nő elvetélt.

Most viszont Nikki is újra terhes, ezért bevallotta, számított a lánykérésre. Arra viszont nem, hogy Kieran ilyen körülmények között fogja megkérni a kezét, mert nem tartotta ennyire romantikus léleknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top