Életmód

Kígyóval álmodtál? Sok furcsa dolgot jelenthet, amit nem is gondolnál

Az álmaink lehetnek nagyon furcsák, szinte értelmezhetetlenek vagy egészen egyértelműnek tűnők is. A lényeg, hogy a legtöbb tárgynak vagy szereplőnek külön jelentése van. Ha pedig kígyóval álmodtunk, jobb ha utánanézünk, mi mindent jelenthet.
Mit jelent, ha kígyóról álmodunk?

Bármilyen meglepő de az emberek többsége álmodott már kígyóval. Kígyóval. Ami megmar, vagy ami lassan, szinte észrevehetetlenül bekúszik a lakásba, esetleg fekete kígyóval, ami egy fáról ráesik álmodójára.

Kígyóálom

Kígyóval álmodni tehát nem is olyan szokatlan dolog, sőt ennek a tekergő élőlénynek komoly jelentéstartalma van a tudatalattinkban. De az, hogy milyen pszichológiai értelmezése van egy álombeli kígyónak, nagyon sok mindentől függ. Hogy milyen színű az álmunkban, hogy megtámad, megmar vagy csak úgy tekereg, hol találkozunk vele stb. Abban azonban egyöntetűen megegyezhetünk, hogy a kígyónak erőteljes szexuális, zavaró vagy éppenséggel fenyegető jelentése van.

Freud, Jung és a kígyó

Sigmund Freud szerint a kígyó nem más, mint egy egyértelműen fallikus szimbólum. Kígyóval álmodni pedig annyit tesz, hogy a szexuális életünkön van valami rendbe tennivaló. Ha férfi álmodik kígyóról, az a kasztrációtól való félelmet jelenti. Ha nőként kígyóval álmodik valaki, az egyértelmű jele annak, hogy szeretné szexuális életét aktívabbá tenni.
Carl Gustav Jung a kígyót más aspektusból közelítette meg: szerinte a megújulás, a régi bőr levedlésének vágyát jelképezi. A kígyó tehát az életenergia jelképe.

Kígyó és a lottószámok

A hiedelmek szerint az álmaink komoly jelentéssel bírnak, már ami a lottószámokat illeti. Nincs ez másként a kígyóval sem, így utánajártunk, hogy melyik kígyóálom milyen számmal párosul.

  • Ha a kígyó bejön a lakásba, akkor a 62-es számot tegyük meg.
  • Ha a kígyó megmar minket álmunkban, akkor a 80-as szám a nyerő. Ha viszont mást mar meg, akkor ikszeljük be a 6-os számot
  • Halott kígyóval álmodni a 32-es számot jelenti.
  • Színes kígyó 31-est, a fehér 10-est, míg a fekete kígyó 28-ast ér a lottón.

Kutassunk az álmaink után!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top