Életmód

5 éves kora óta retteg Michael Jacksontól egy nő

A brit nő már attól is remegni kezd, ha valaki csak megemlíti Michael Jackson nevét.

A brit Poppy Johnson ötves volt, amikor életében először látta Michael Jackson Thriller című dalának videóklipjét. A ma már 23 éves nő azóta is retteg a popkirálytól. Erről nem sok embernek beszélt, egészen mostanáig, amikor is a nyilvánosság elé állt.

„Aggódom, hogy azt hiszik, hogy hülye vagyok, és küzdöttem, hogy megértsem, mitől is van Michael Jackson-fóbiám” – mesélte Poppy, akinek a szülei nagy rajongói Jackónak, így a házuk tele van a sztárhoz kapcsolódó ereklyékkel, többek között poszterekkel, bögrékkel.

Michael Jackson a Thriller klipjében (Profimedia)

„Fizikai tüneteket produkálok, például izzadok és remegek. Még akkor is, ha nem a Thriller-jelmezben látom, hanem például a mindennapi életben, a tévében, a félelem visszatér. Állandó szorongással éltek, ha meglátom, meghallom, vagy ha valaki csak emlegeti.”

Miután év elején bemutatták a Neverland elhagyása című dokumentumfilmet, még a csapból is ez a téma folyt, ami igazi pokol volt Poppy számára.

A fiatal nő sokféle módszerrel próbálkozott az évek során, hogy legyőzze a fóbiáját, mindhiába. Idén aztán felkeresett egy hipnoterapeutát. Eddig négy kezelésen van túl, és már érzi a javulást.

Poppy mindenkit arra biztat, aki szokatlan fóbiával él, hogy ne szégyellje és ne eltitkolni próbálja, hanem igenis kérjen segítséget.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top