Életmód

Makai Viktóriának újra szembe kell néznie a támadójával

Egyszer már találkoztak a tárgyalóteremben, kedden folytatódik a per.

Makai Viktória ultrafutót 2018 októberében bántalmazta és orális szexre kényszerítette egy férfi Budapesten. A sportolónak az volt a szerencséje, hogy a férje közbelépett, de így is nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

H. István mindent beismert a márciusi tárgyaláson, amelyen Makai Viktória is jelen volt. A Blikk azt írja, a hétszeres magyar bajnok ultrafutónak most ismét találkoznia kell a támadójával. Kedden ugyanis a szakértők és a tanúk meghallgatásával folytatódik a per.

Makai Viktória lassan gyógyult fel a sérüléseiből, a lelki trauma feldolgozása pedig most is tart. Korábban azt mondta: az ő dolga és érdeke az ügyben, hogy megbocsásson. Attól függetlenül, hogy érdemes-e rá a férfi, vagy sem.

H. Istvánt szexuális erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolják, amiért halmazati büntetésként 2–11 évet kaphat. Május közepén kiengedték az előzetes letartóztatásból, és elrendelték a házi őrizetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top