Életmód
Szponzorált tartalom

Irány a tenger! – íme, a 2019-es bikinidivat!

Megmutatjuk, milyen fürdőruhát vásárolj, ha nem akarsz kilógni a sorból Európa legmenőbb tengerparti strandjain. Meg fogsz lepődni, milyen irányt vett az idei fürdőruha trend!

A bikini elvileg egy falatnyi ruhadarab, ami éppen azt a célt szolgálja, hogy az éltető és barnító napsugarak – no és persze a férfiszemek – előtt minél kevesebb bőrfelület maradjon rejtve. Ezzel az elvvel teljesen szembe megy a 2019-es trend, amely a múlt század közepének derék- ás csípőtájon terjedelmes fürdőruháit vette mintául. Íme, az idei év legmarkánsabb fürdőruha irányzatai!

A három részes

A bikini egyre többet takar

A 2019-es divat szerint a bikinik a szokottnál jóval többet takarnak. Némelyikhez még egy extra felső rész is tartozik, amely könnyű, nyári inghez hasonlít leginkább. Természetesen szigorúan kigombolva hordjuk, lezseren lecsúsztatva egyik vállunkon.

Az öv öltöztet!

Csinos is, szexi is – idén vegyél övet a bikinhez is!

Egyrészes fürdőruháknál már tavaly is feltűnt az öv, idén pedig minden jel szerint a bikini bugyiknak is elmaradhatatlan kelléke lesz. A találmány egyébként nem új keletű, hiszen az 50-as évek eleganciára és szemérmességre sokat adó fürdőruháinak gyakori kiegészítője volt az egyébként minden praktikus funkciót (már akkor is) nélkülöző darab. 2019-ben már szó sincs prűd visszafogottságról: az öv a nőiességet hangsúlyozza, és frivol, szexi módon emeli ki mind a csípőt, mind a derekat. Ennél a szerepénél fogva viszont csak karcsú derékon mutat igazán előnyösen.

Magas derék

50 éves divat mai színekben – trendi a magas derék

Szintén az 50-es éveket idézi a deréktájon magasra szabott bikini, amely akár köldök fölé is nyúlhat a csípőt pedig diszkréten eltakarja.

Fűzős felső

Fűzós, zsínóros megoldások

Szintén retró hangulatú, de nagyon szexi és csinos a fűzős felső. Ezt a darabot nem is kell feltétlenül összepárosítani a bugyival, sőt kifejezetten trendi, ha a bikini két része teljesen eltérő stílusú és színű. 2019-ben a színek, minták, anyagok és stílusok harmóniája a fiatalabb korosztály öltözködésben végképp háttérbe szorul, és az lesz a menő, aki bátran, felrúgva minden hagyományos szabályt a legmeghökkentőbb darabokat párosítja össze.

Horgolt bikini

Készítsd magad a bikinidet! – Idén tarol a horgolt fürdőruha

Nem kifejezetten praktikus viselet a vízben, viszont a homokfövenyen sétálva biztosan vonzza majd az elismerő tekinteteket a kézzel horgolt bikini. Aki érez hozzá elég kézügyességet, magának is elkészítheti!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top