Életmód

Nemrég nősült, máris apa lett Samu, a patcai láma

Remélhetőleg apaként is olyan jól megállja a helyét, mint újdonsült férjként.

Idén februárban kezdődött Samu, a patcai láma története, amikor társkereső hirdetést adtak fel a nevében, hogy megtalálja az igazit. Pár hónappal később Saci személyében meg is találta, így összeházasodtak.

Azt viszont senki sem tudta, hogy Saci ekkor már várandós volt. Így történt meg, hogy vasárnap reggel mindenki meglepetésére nem két, hanem három láma várta a reggelit a karámban. Vagyis Samu apa lett, ha nem is biológiai értelemben. 

A kis lámacsikó egyébként teljesen úgy néz ki, mint nevelőapja, így remélhetőleg hamar megszokja Samu az új szerepet, és apaként is olyan jól megállja a helyét, mint újdonsült férjként.

Természetesen jelenleg elkülönítve van az anyuka és a kis lámacsikó, aki kislány lett, ami külön öröm az élménypark tulajdonosai számára, hiszen az elmúlt években szembesültek vele, hogy sokkal kevesebb Magyarországon a nőstény láma, mint a hím. Az új jövevény a Zsófi nevet kapta, és amint látogatható lesz, valamennyi közösségi csatornán tájékoztatni fogják a Katica Tanya követőit.

Handó János, a Katica Tanya alapító tulajdonosa azt mondta, már hozzászoktak a változásokhoz, mert folyamatosan bővül az állatállományuk, akárcsak a programok száma. Jelenleg körülbelül 150 állattal és több mint száz attrakcióval várják a vendégeket. Legutóbb pont Samu és Saci esküvőjén adták át az elektromos versenygokartpályát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top