Életmód

Szívmelengető, ahogy ez a felszolgáló törődik 91 éves vendégével

A megható pillanatokról egy másik asztalnál ülő vendég készített képeket.

Az amerikai Lisa Meilander családjával vacsorázott az Eat’n Park nevű étteremben, amikor betért Frank, a 91 éves veterán. Az egyik felszolgáló, Dylan Tetil rögtön odament hozzá, és letérdelt az idős bácsihoz, hogy jobban hallják egymást. A megható pillanatokat Lisa megörökítette, és megosztotta közösségi oldalán.

„Beszélt arról, hogy a háború ideje alatt elvesztette hallását. 91 éves, rengeteg történettel, amit elmesélhet” – írta a nő Facebook-posztjában. „Dylan türelmesen hallgatta, minden figyelmét rá összpontosítva” – folytatta.

Lisa beszámolója szerint az idős veterán azt is elmondta, hogy most egyedül él, és nem túl gyakran van kivel beszélgetnie.

„Meghallgattam néhány történetét” – mondta Dylan, hozzátéve, hogy a férfi az egyik legkedvesebb ember volt, akivel munkája során találkozott.

„A háborúról, a sérüléseiről, a helyekről, ahol eddig járt, és a családjáról beszélt. Könnybe lábadt a szeme. Hosszú ideje nem volt olyan gondoskodó, figyelmes ember, akivel tudott volna beszélgetni” –  mesélte a felszolgáló.

Lisa bejegyzését több mint 65 ezer alkalommal osztották meg.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top