Életmód

Napi 4 perc tornával teljesen átformálta a testét ez a férfi

Hiragi Sensei azt mondja, egy speciális edzésmódszernek köszönhetően öt hónap alatt 13 kilót fogyott, és 18,2 százalékkal csökkent a testzsír-százaléka. Videó.
edzés

Egy japán férfi azt állítja, hogy egy egyszerű négyperces tornával öt hónap alatt sikerült teljesen átformálni a testét – írja az Oddity Central.

A Hiragi Sensei néven posztoló férfi márciusban egy meglehetősen előnytelen képet tett közzé magáról a közösségi oldalán, amin jól látható, hogy komoly pókhasat kellett ledolgoznia. Mint írta, szilárdan elhatározta, hogy megváltoztatja a külsejét: edzeni kezd, lefogy és megizmosodik.

Öt hónappal később aztán egy újabb fotót is megosztott; valóban alaposan megváltozott: a csúnya potrohból kockás hasat varázsolt magának, és a kar- és mellizmai is láthatóan megerősödtek.

Mint írja, egy egyszerű gyakorlatsornak, a Tabata-edzésnek köszönheti drámai átváltozását. Mindennap négy percig nyomta az ötütemű fekvőtámaszokat, ami – állítja – elég volt ahhoz, hogy 13 kilót dobjon le, és 18,2 százalékkal csökkenjen a testzsírszázaléka.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top