Életmód

Edzés közben mentett ki egy fuldoklót a vízből a futónő

Az amerikai maratonista edzés közben segélykiáltást hallott. Kiderült, hogy egy kutyasétáltató férfi fuldoklik a bostoni Chestnut Hillnél található tóban.

A 28 éves Katie Kellner épp a 2020 februárjában zajló amerikai atlétikai válogatóra készül, ahol ha jól szerepel, kvalifikálhatja magát a jövő nyári tokiói olimpiára. Az amerikai maratonista a Runner’s Word magazin beszámolója szerint egy laza, átmozgató, egyórás futóedzésre indult szeptember 24-én, amikor kétségbeesett kiabálást hallott. Kiderült, hogy egy férfi van a vízben, aki a kutyája után indult a bostoni Chestnut Hillnél lévő tóba.

A kutya egy hattyú miatt ment a vízbe, a férfi pedig megpróbálta kihozni, ekkor kezdett fuldokolni. A futónő azonnal a vízbe vetetette magát, és utólag elárulta, mikor hozzájuk ért, kissé kétségbeesett, mert arra gondolt, ekkora súlyt nem bír el. A kutya végül úszni kezdett a part felé, Kellner pedig addig tartotta a férfit egy helyben, míg meg nem érkezett a segítség.

Miután partra húzták őket, Katie hazament, hogy egy kicsit kipihenje magát, majd lefutotta az eredetileg tervezett nyolc kilométert. Mint mondta, a dolog kicsit felkavarta, de örül neki, hogy mindenki épségben megúszta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top